Reacties van klanten

“Wij zijn ontzettend blij met Edith! Ze slaagt er iedere keer weer in om de ingewikkelde onderwerpen uit ons aandachtsgebied op een toegankelijke manier bij onze lezers onder de aandacht te brengen. En net zo belangrijk: Edith zorgt ervoor dat er, ongeacht de omstandigheden, op de afgesproken verschijningsdatum een prachtig blad ligt! ”

– Michiel Geldof, Woordvoerder Zorginstituut Nederland en hoofdredacteur Zorginstituut Magazine

“Edith geeft altijd net een beetje meer. Werkt secuur, werkt met strakke deadlines en is oprecht geïnteresseerd in zowel haar klant als de mensen die zij interviewt. En daar waar nodig neemt ze de coördinatie (in ons geval van het bewonersblad) zonder enig probleem over. Kortom een fijne, betrouwbare tekstschrijfster met een gezonde dosis humor!”

– Nadine Jansen, Communicatiemedewerker Pré Wonen

“Edith is een tekstschrijver met projectmanagementkwaliteiten. Deze kwaliteiten maken haar een ideale partner om niet alleen de tekst, maar ook de coördinatie te verzorgen van onze magazines en andere tekstproducties. En met haar oog voor punten en komma’s is ook de eindredactie bij haar in goede handen.”

– Monique Brouwer, Communicatie adviseur Yarden

“Edith heeft voor Spaarnezicht werkzaamheden verricht op het gebied van de in- en externe communicatie. Heel specifiek is de focus gericht geweest op de jaarverslagen, nieuwsbrieven en folders en op de structuur en inhoud van onze website.
In onze samenwerking heb ik Edith leren kennen als iemand die ons op een open wijze, met kennis van zaken, tegemoet treedt. Ze kan goed luisteren en pikt snel de vraag op. Ook is zij goed in staat de vraag af te zetten tegen zowel de mogelijkheden en beperkingen van haar vakgebied als tegen haar eigen mogelijkheden en beperkingen. Dit maakt Edith betrouwbaar in ons contact. Zij komt haar afspraken na en het werk dat ze aflevert ziet er verzorgd uit. Edith denkt niet alleen graag mee…. Ze kan het ook!’”

– Jan Voorwinden, directeur Stichting Spaarnezicht Haarlem

“Edith Bijl is niet zomaar een van de vele tekstproducenten en bladenmakers. Aan haar werk merk je dat ze echt geïnteresseerd is in de geïnterviewden. Ze durft originele invalshoeken voor haar teksten te kiezen. Niet onbelangrijk: Edith houdt zich aan deadlines!”

– Peter Bierhaus, hoofdredacteur Axioma

“Edith is een ontzettend aardige vrouw, die uitstekend werk levert. Als eindredacteur is ze erg precies en haar artikelen schrijft ze met zichtbaar plezier. Bovendien komt ze haar afspraken na. Daar heb je wat aan als opdrachtgever!”

– Robert van der Broek, managing editor Sanoma Uitgevers

Zoek je een allround tekstschrijver, een eindredacteur of een bladmanager? Neem dan direct contact op met Bijl Tekst & Bladmanagement!