OVER BIJL TEKST & BLADMANAGEMENT

Bijl Tekst & Bladmanagement werd in 2007 opgericht en is gevestigd in Haarlem. De naam dekt de lading goed: ik wil artikelen schrijven en interviews doen, maar ook het overzicht houden op het redactieproces en dit actief aansturen. Voeg daaraan toe de coördinatie van A tot Z en het begeleiden van de vormgeving, en je hebt een prachtige, afwisselende baan.

Over Edith Bijl

Nadat ik 1994 mijn studie Geschiedenis had afgerond, lag de wereld voor mij open. Althans, dat dacht ik. In werkelijkheid lagen de banen niet voor het oprapen. Het werd dus tijd mij opnieuw te oriënteren. Dat bleek niet heel moeilijk te zijn: verhalen schrijven deed ik al vanaf mijn achtste, met mijn taalgevoel zat het wel prima en ik vond coördineren en corrigeren leuk om te doen. Ik koos er dus voor om de redactionele kant op te gaan.

Inmiddels ben ik heel wat jaren verder en heb ik de hoofd– en eindredactie gevoerd over vele bedrijfsmagazines, personeelsbladen en andere uitgaven. En nu weet ik het zeker: ik heb de juiste keuze gemaakt!

Zoek je een allround tekstschrijver, een eindredacteur of een bladmanager? Neem dan direct contact op met Bijl Tekst & Bladmanagement!